Om webbplatsen | Kontakt

Jag optimalt miljövänlig!

Det är nog så att det inte går att vara optimalt miljövänlig. Möjligtvis genom att avstå från att födas och då kan man vara det miljövänlig för hela universum. Men att leva är att vara ett miljösvin beroende på hur man ser det. Du ställer till det oavsett hur du styr och ställer. Jorden ska under alla förhållanden gå under förr eller senare. Hur man än beter sig så rör man om i myllan och orsakar gaser med flera otrevligheter.

Det ska fan vara människa det är ju i princip omöjligt att vara alla särintressen till lags. Min gamla device att har jag gjort mitt bästa så ”skiter jag i all kritik” och sover gott på natten. Det har funkat hela livet. Har jag vilket ”gudarna” förbjude slarvat så får jag väl be om ursäkt, bättra mig och så sover jag gott på natten igen.

Jag kan inte hjälpa det men de aktiva miljökämparna och andra rätt levandefunktionärer verkar mer vilja jävlas med folk än att ge sig på väsentligheter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv