Om webbplatsen | Kontakt

Jag saknade visionerna i partiledardebatten ikväll!

Vart finns visionerna om framtiden och de nya idéerna om hur det nya samhället ska se ut och de ska nya miljövänliga bränslena tas fram. Jag tycker debatten var torftig så länge jag såg på, visst var det dagliga problem som diskuterades men de stora frågorna och visionerna fanns inte där. Jag begär inte att det ska komma fram idéer om det skattebefriade samhället men lite mer framtidstänkande än att vårdpersonalen ska vidareutbildas måste komma fram i en debatt. Ingen hade tankarna längre fram än till nästippen så man får kanske vara nöjd med att man håller sig till de nära vardagsfrågorna men i realitet är framtiden nog i behov av nya tankar. Jag tycker det var en tunn debatt av alla deltagarna ingen stack ut med något nytt och omvälvande och inte jag heller så vi är nog inne i vår lilla vrå men räcker det? Jag kände inget nytänkande och tryck bara samma visa hela kvällen, vart tog framtiden vägen frågar den som står närmast döden. Nu ska de bilda regering och är djupt oeniga om hur de skall besluta om ingenting.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv