Om webbplatsen | Kontakt

Jag tål inte bettleri och tiggeri!

Jag tillhör de människor som inte vill bli antastad av bettlare och tiggare. Det tillhör de mänskliga rättigheterna att kunna gå på gator i köpcentra, åka tunnelbana och i bostaden utan att bli uppvaktad av bettlare (försäljare) och tiggare. Fördenskull tycker jag inte illa om människorna bakom verksamheten men jag vill vara ifred och fräser ifrån om jag antastas.

Den telefonförsäljare som ringt upp mig ringer aldrig igen. Nu har byggskojarna från Irland kommit och erbjuder sina tjänster som är skojeri och skattebedrägeri. Jag ser folk i grannskapet som låter lägga sina plattor av dessa i mina ögon skojare. De blåser kommunen och staten på skatt och jag får istället betala deras barns skolgång. Efter några år påminner också deras uppfarter om västerhavets vågor.

För min del så söker jag upp en försäljare eller nätbutik om jag behöver en vara eller ytterligare information om produkten. Det värsta som kan höra i en telefon är frågan: ”är det xxx jag talar med” då avslutas samtalet omedelbart och den som inte finns på min display eller har hemligt nummer göre sig ej heller besvär att ringa.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv