Om webbplatsen | Kontakt

Jag tappar fart!

Det har varit lite dåligt med synpunkter på livet från mig. Det har varit vintersäsong och massor av skidor på TV, jag älskar skidåkning men tyvärr är min hälsa så dålig att jag orkar inte åka. Nu är säsongen avslutad och jag kan börja blogga igen. Som pensionär är man ganska off från den aktiva världen och nu är det mest Corona och Putins krig i Ukraina som fångar uppmärksammar de flesta vilket är fullt naturligt och självklart. Jag håller med den svenska komikern Martin Ljung ”det är bara pang och bom” och mänskligt elände som blir resultat av krigshandlingar. Det talas inte så mycket om mänsklig utveckling nya miljövänliga uppfinningar det blir mest ”pang och bom”. Jag trodde min generation som föddes på resterna av andra världskriget var det nya som skulle utveckla världen. Det tog en halv generation så var det nya idioter som sköt rätt in i hus där fredliga människor bodde. De som sköt och sprängde bostadshus hade kommunismen som sin gamla ideologi nu skjuter de granater in i höghus där fredliga människor bor. Under min tid var kapitalister inte värda mycket bland fotfolket nu är det kommunister som tagit över folkets rikedomar och blivit större än gamla kända kapitalister. Den nya sekten heter oligarker och har tagit över folkets rikedom i gamla kommuniststater och våra gamla kapitalister liknar mer snälla fattiglappar i jämförelse. Min livserfarenhet är att alla ”ismer” utom humanismen är förkastliga. Min sjutiosexåriga livserfarenhet satsar allt på Humanismen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv