Om webbplatsen | Kontakt

Jag tror på vetenskapen!

Läser på Facebook om religioner och gudar, folk blir förbannade på varandras tro. Jag har levt mitt liv och mitt hjärta har stannat två gånger och inte har jag sett några gudar eller änglar det blev som att somna, det blev nätter utan drömmar tills jag vaknade upp efter en fantastisk räddning av en vän, hjärtstarter, ambulansen och Karolinska. Det var fantastiska människor som med hjälp av vetenskapen fick mig att återuppstå. Inte kunde någon gud fixa ett stillastående hjärta det behövdes energi och kunskap som är just vetenskap. Jag trodde vi skulle slippa allt trams om gudar under min livstid men nu har muslimer börjat köra racet som gjordes här för 200 år sedan. Religioner som är förbannade på varandras tro är nonsens i mina ögon däremot kan vetenskapen tvista om hur verkligheten ligger till. Min tro är vetenskapen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv