Om webbplatsen | Kontakt

Jag vill inte bli President!

För mig är det nästan obegripligt hur Hillary Clinton vill kandidera till världens tuffaste uppdrag att bli USA:s president. Hon blir 68 år i år och att i den delen av livet ta på sig ett sådant tufft jobb är modigt eller dumdristigt. Åren tar ut sin rätt och en president får inte sova varje natt och det är säkert svårt att hålla hälsan på en bra nivå.

Det talas om att vi skall jobba långt upp i åldern men är det realistiskt att högprestera vid de 70 år fyllda i kanske de följande 7 åren. Erfarenheten och klokskapen finns där och Hillary Clinton har allt detta och det är möjligt att hon har fysisk ork också. Visst är det lockande med hedersuppdrag men det frestar på.

Alla viktiga personer får ursäkta men det viktigaste ämbetet på det här jordklotet är President i USA. Det är i demokratierna i väst som mänsklighetens grundvärderingar står som högst med yttrandefrihet, demokrati och sekularitet. Det är bara att önska Hillary Clinton lycka till i kampen om det viktigaste jobbet på jordklotet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv