Om webbplatsen | Kontakt

Jämställdhet handlar inte om att bli VD eller vem som städar hemma!

Jag stänger av radion när det handlar om struntfrågor som om hur många kvinnor som blir VD och vem som städar hemma. Personligen sköter jag allt hemma och jag gör det när jag vill. Den enda så kallade kvinnosysslan jag är dålig på det är gardiner. I övrigt kan jag göra allt i hushållet och därutöver bygga hus.

Jämställdhet handlar om respekt för varandra och att det blandas kvinnor och män i alla yrken utifrån individens förutsättningar. Vem som städar hemma det är en fråga som ska göras upp mellan de berörda och inte i politiska jämställdhetsdebatter. Samma är det med VD den ska ägarna utse utifrån effektivitet. Det gnälls på svenska män som är världsbäst på jämställdhet. Ta tag i Mellanöstern där har ni de riktiga mansgrisarna.

FI är en organisation som ger mig uppstötningskänning och hulkningar de har nog haft otur i sina personliga relationer med män, vilket man lätt inser när de argumenterar.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv