Om webbplatsen | Kontakt

Kameraövervakning nu var mans egendom, installera!

Har du ett nätverk hemma är det en enkel match att köpa en eller flera kameror och installera dem på nätverket. Rör sig något får du ett mail med bilder på det som rörde sig. Ett par kameror inomhus och några utanför huset. Visserligen är det förbjudet att komma utanför din tomt men vem kan kontrollera det. Det är bara några ljusskygga höga jurister i det här landet som inte gillar kameror och man kan fråga sig vilka ljusskygga aktiviteter de sysslar med. Sannolikt någon annan böjelse än det vi vanliga människor är intresserade av.

På mylink.com finns den enkla lösningen på en enkel kameraövervakning för ditt behov. Jag ser allt det jag behöver i min Samsung S3 med hjälp av mina kameror. Den som kommer i närheten av min bostad blir fotograferad och bevarad på bild. Vill du ha en billig och bra utomhuskamera sök på ”dealextreme” på google så hittar där du en bra utomhuskamera fraktfritt från Kina för sådär 500 kr. På netonet hittar du en bra kamera på nära håll för sådär 800 kr med en enkel svensk konfiguration. Fler kameror i samhället håller drägget borta från din bostad och din familj.

Poliser i all ära men brott kan de inte klara upp utan kameror eller spaning. All erfarenhet visar att den senaste tidens svåra brott har klarats upp med hjälp av kameror inte poliser nedlastade av skyddsutrustning och löjliga kängor på fötterna. De hittar ju inte ens en försvunnen i hans egen bil utanför jobbet. Vi behöver fler kameror inte fler poliser, installera din kamera i morgon det är enklare än du tror kolla in ”www.mylink.com”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv