Om webbplatsen | Kontakt

Kändisarna bloggar och twittrar istället för att umgås med journalister!

Jag har full förståelse för Carl Bildt och Zlatan som nu har sin egen internetrapportering istället för att gå via media. Nu senast är det Zlatan som kommer att skriva sin egen historia och jag förstår honom. Journalister har gått för långt i sin jakt att skapa konflikter. Alltfler av de som mer eller mindre orättvist utsätts för oriktiga påståenden kommer att ha sin egen kommunikation med sina beundrare eller fienden.

Jag är inte i deras division men det känns skönt att sprida ”mina sanningar” i mina egna forum som är www.gunnheden.se, facebook och twitter. I den senare kan man ju nå en storpublik genom sk. hashtags # när viktiga frågor diskuteras på twitter. Även en uteliggare får kalla kårar utmed ryggen när han är omnämnd i en kvällstidning. De kan ju skriva vad som helst och sen är det omöjligt att försvara sig.

Förhoppningsvis kan social medier rensa bort rötäggen i journalistleden. Under min tid så klarade jag mig från påhopp och feltolkningar i kvällspressen genom den kompetens jag fått i föreningslivet. De som är lite taffliga i sitt sätt att uttrycka sig hamnar i rötäggsjournalisternas fälla och far sedan personligen illa i spalterna.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv