Om webbplatsen | Kontakt

Kommer Facebook att se allt!

Det går olika rykten och informationer om vad Facebook kan se av dina eskapader på nätet. Stjäla bilder och hålla koll på vart du är och dina beteendemönster. Jag har inte kunnat lista ut vad som är sant och icke sant men det blir väl som på jobbet där kunde man inte trycka på en tangent utan att det loggades.

Blir det nu så med Facebook att vi alla blir kändisar och allt vi gör blir offentligt stoff. Som äldre är man kanske glad att någon är intresserad av ens förehavande åtminstone till en viss gräns. Kanske har Facebook lagt märke till att jag är en ”one finger man” när jag skriver och min åsikt har alltid varit den att det man gör på internet det kan alltid avslöjas.

Vilka risker kan det här medföra jo sannolikt att jag drabbas av mer reklam och att någon tokstolle kan börja förfölja mig. Men den risken finns ju redan genom allt som finns offentligt om personer. Sajten Ratsit är ju som den värsta skvallertidning fast med mer sanning. Ja jag tänker inte gå ur Facebook ännu men vi får se. Det är ju ett kul sätt att hålla kontakter med vänner i när och fjärran.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv