Om webbplatsen | Kontakt

Komvux den viktigaste reformen under 1900-talet!

Jag blir väldigt störd av att den här regeringen nedgraderar vuxenutbildning och placerar de som genomgår sådan längst bak i kön. Vi är många som haft stor glädje av vuxenutbildning och i många fall är de som börjar studera lite senare eller kommer till utbildningsinsikt mer motiverade. Nu när militärtjänsten inte finns längre kommer också en massa ”barnrumpor” ut från högskolorna, de har noll social kompetens.

Som läget är nu med många som inte fullföljer gymnasiet så är vuxenutbildning den viktigaste angelägenheten. Det gäller både teoretiska och praktiska linjer, en byggare, plåtslagare eller murare måste exempelvis kunna Pytagoras sats för att det skall bli rätvinkligt. Den som sitter på kontor behöver sannolikt inte den kunskapen men alla yrken behöver kvalificerade grundkunskaper numera.

Den här regeringen klarar tyvärr inte utbildningspolitiken och den har nu suttit så länge att den snart eroderar bort. De börjar bli ”fat cat” och det blir som med en ny staty när den sätts ut skiner den men sen kommer ”måsarna och skiter”. Det börjar bli mycket mås skit på nuvarande ”regeringsstaty” dessutom kan de inte hålla sams.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv