Om webbplatsen | Kontakt

Konflikträdsla hotar Sverige mer än annat!

Taffligheten är nästintill total i nästan alla samhällsfrågor och det hotar vår framtida demokrati och välfärd. I skolan är det våld från lärare som påstås vara det stora hotet mot eleverna. Det precis tvärsom eleverna blir vilsna av taffliga lärare och våldsverkarna, de andra eleverna gör som de vill med de skötsamma. Alla som gått i skolan vet ju att det är andra elever som är problemet inte lärarna, där kunde man förr söka trygghet. Idag blir det ytterligare en belastning för den slagne eleven att söka skydd hos en passiv lärare.

Poliserna och andra repressiva  myndigheter vågar knappt ingripa och vid våld tvingas de till att sätta sig på den arge vilket gör att den inte kan andas och dör. En käftsmäll har ingen dött av, nu används vapnet också mer frekvent vilket gör att vederbörande dör av den för övrigt förbjudna dumdumkulan.

Inom politikens område är politiskt korrekthet strikt lag och råkar någon säga sanningen så är den inte rumsren eller rasist. Tiggare jämförs med svenska emigranter till Amerika. Skillnaden är den att svenskarna jobbade som fan i Amerika medans tiggarna sitter på fet rumpa och inte jobbar. Det måste ju vara nån jävla ordning sa en partiledare och dagens tafflighet och konflikträdsla gör att man inte vågar säga att svart är svart (lögn) och vitt är vitt (sanning) om nu inte den metaforen också är olämplig numera. Margot Wallströms sanningsord i Riksdagen fick hon backa rejält på och det konflikträdda Sverige vred sig i våndor.

Det finns bara en grupp det är legitimt att kritisera och svärta ner. Det är medelålders och äldre män. De kan man kasta hur mycket skit man vill på och det är legitimt  politiskt korrekt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv