Om webbplatsen | Kontakt

Konsolidera Sverige!

Det är tid för konsolidering och eftertanke, Sverige är inte en världsaktör utan ett ganska skakigt samhälle. Det hög tid att få till stånd en harmoni i landet vad gäller integration, arbete åt alla och ett smartare förvar. Visst är ekonomin i balans men det räcker inte vi måste långsiktigt ha ett samhälle i balans och inre harmoni.

Vårt försvar måste tänkas om och det måste integreras i en samhällelig helhet. De resurser som finns i fredstid måste vara ”up to date” för strid. Det militära försvaret måste bli i tiden och vara mer robotinriktat. Det måste också tillföras ekonomiska resurser som är mycket kvalitetssäkrade.

Sverige måste också decentraliseras och kraftfulla åtgärder måste till för att minska tillväxten i storstäderna. De ghetton som finns i våra städer måste rensas upp och bli fina sociala miljöer. Det räcker inte med materiella renoveringar utan det handlar om integration och ett mer jämlikt samhälle. Det senare är ingen skattefråga utan helt en filosofiskt socialpolitiskt åtgärdspaket. Kulturaktiviteter är en del av lösningen.

Flykting tillströmningen måste begränsas och lösas på annat sätt tills vi är redo för nästa våg av flyende.  I avvaktan på detta måste vi inrikta våra krafter på eländet i flyktinglägren. Sammanfattningsvis så är det dags att konsolidera och decentralisera bort storstadseländet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv