Om webbplatsen | Kontakt

Kul med kvinnlig försvarsminister!

Kvinnor i krig är inte att leka med, amasoner är bland de hårdaste och grymmaste soldater man kan råka ut för. Bäva den lede fi, försök er inte på något för det får ni ångra bittert. Nu blir hon väl inblandad i någon form av SM i kontering och budget och fullständigt oskadliggjord en bra tid framöver.

Dagens försvar och de tuffaste polisiära uppdragen hör ihop både personellt och materiellt. Krig verkar numera föras med terrorism och IT-angrepp och vi har inte råd i det här lilla landet att bygga upp två parallella organisationer. Polisen hade inte utrustning för räddningsinsatsen i Kebnekajse men militären har det, utnyttja den då.

Vi kommer aldrig att ha råd med en polis som klarar av både terroristangrepp, gulla på dagis och hastighetskontroller. Som medborgare kräver jag att organisationerna samverkar intimt i terroristbekämpningen. Jag har ingen lust att bli ett offer för att polis och militär inte kan samverka för det som hände i i maj i Ådalen 1931. Vi har ett helt nytt samhälle idag. Det är bara revirpinkare som har en annan åsikt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv