Om webbplatsen | Kontakt

Kultur en viktig civilisationsfråga

Man blir förbannad när ledande personer helt negligerar kulturfrågorna och är man ett uns intresserad då handlar det om utländsk kultur. Den kultur vi har nära oss på arbetet och privat den ser man inte och den förpassas oftast till soptunnan. Vem bryr sig om vår kultur om inte vi gör det. Nu senast är det Tullverket som skingrar sitt museum och vem bryr sig om det om inte Tullverket gör det. Den som inte begriper det är korkad.

Det talas om svensk kultur att den mestadels är importerad och ”so what”. Det är svensk kultur nu hur mycket den än är importerad och den ska bevaras och utvecklas. Det i det närmaste landsförräderi att inte värna om det som är oss närmast. Det är vår plikt att värna om den kultur vi hanterar likaväl som det är andra som ska värna sin kultur.

Är man för den svenska kulturen ja då är man placerad i samma fålla som en fascist. Märkligt obegåvat svenskt det är ju via den svenska kulturen man vinner hela världens kulturer men vi kommer aldrig att orka med att ta hand om allt. Bryr vi oss inte om den svenska kulturen då gör ingen det, begrips!

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv