Om webbplatsen | Kontakt

Läskigt att det jag gjort finns numera på museum!

Mina stridsvagnar och PK bilar som brukades under militärtjänsten hittar jag numera på ett museum utanför Strängnäs. Kläderna har blivit moderna igen och tullmuseum dokumenterar min tids aktiviteter. Tullverket bjöd 1967 aldrig på något och absolut inte alkohol och efter en tid av blygsam vinbjudning så är vin förbjudet igen.  Av detta kan man lära att se upp när du och din tid hamnar på museum. Nu är jag inte så mossig utan surfar med surfplatta och en Samsung Slll. Twitter är min favorit där språket får koncentreras till 140 tecken. Den tidigare så förhatliga process styrningen tror jag är tidens melodi särskilt för föreningar som nu har mossiga stadgar. Facebook rätt använd är ett riktigt fratidsforum som i utvecklad form kommer att omfatta den mest fanatiske bakåtsträvaren. Men även facebook hamnar på museum, men det behöver inte jag uppleva.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv