Om webbplatsen | Kontakt

Låt dig inte tystas av ”den dumme svensken”!

Vissa personer vill lägga locket på i flyktingdebatten och att vissa av flyktingarna beter sig som fähundar. Varför inte vara ärlig och säga att det finns lika många fähundar bland flyktingar som bland den övriga befolkningen och kanske procentuellt några fler av lätt insedda skäl. Det slåss och bråkas i flyktingförläggningarna vilket tyder på att något är fel. Kostnaderna för bevakningsarbete och polisutryckningar ökar hela tiden.

När någon ta upp denna sanning då dyker ”den dumme svensken” upp och säger att så är det inte. Helt obegripligt att vissa människor inte vill ta i problemen utan sopar dessa under mattan. Vilket är deras syfte är det en spegling av deras personliga förljugenhet att dölja sanningar av feghet eller missriktad lojalitet Man kan undra över deras privatliv och om de är lika förljugna där mot sina nära och kära samt bekanta.

Min erfarenhet är att man kan leva ett halvt liv ihop med en person utan att se denna förljugenhet men till slut kommer den fram och då går det åt helvete. Det kommer att bli lika tokigt med flyktingfrågan det går åt helvete om man inte tar tag i problemen. Offentliga personer och journalister har ett stort ansvar att tala klartext det går aldrig att dölja något.  En del personer går också till angrepp mot de som vill visa på sanningar en av de värsta i den changern är Täppas Fogelberg i Ring P1.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv