Om webbplatsen | Kontakt

Låt kungen vara!

När man hör farsen om de påstådda bilderna på Kungen och någon form av besök på en restaurang eller klubb som ägs av yrkeskriminella blir jag riktigt trött. Jag är övertygad om att SÄPO har haft god koll på Kungen under alla år och den påstådda händelsen där oklädda damer skall ha uppträtt har inte bevisats på något sätt. Jag tror att det är ren och skär dikt av någon som vill tjäna pengar på kungen. Nu har även förre justitieministern tagit med en snutt om Kungen i sin nya bok, sannolikt för att få sälja en större upplaga, jag kan inte se något annat skäl.

Vad jag kan se så är det inget brott att gå på porrklubb eller titta på några oklädda damer om så skulle vara fallet. Kanske får nymoralisterna kväljningar men de flesta mogna människor har nog någon gång i livet varit på porrklubb. Det brukar snarare pigga upp äktenskapet. Nu figurerar det också någon form av bilder som ingen sett och journalisterna är upprörda och vill ha kommentarer om det ingen sett.

Det här börjar bli larvigt och har den påstådda händelsen har hänt för länge sedan och jag tror inte det är möjligt för någon av oss att kunna undvika de krogar som ägs av kriminella. Den krog du minst anar kan vara en olämplig plats. Hur det än är så är det inte på den här typen av nymoralism som monarkin skall ifrågasättas. Jag kan inte hjälpa det men det börjar bli en otrevlig förljugen nymoralism i Sverige som är främmande för mig och det samhälle jag vill ha.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading