Om webbplatsen | Kontakt

Lediga bostäder i Stockholm?

Lediga bostäder i Stockholm ja så kan det stå i tidningarna om man får stopp på utarmningen av landsbygden och de mindre städerna i Sverige. Det går inte att bygga bort bostadsbristen i Stockholm med de byggregler som råder i Sverige. Dels är det en byråkratisk överhöghet som ingen människa eller organisation rår på. Därutöver detaljregler om handikappanpassning och anpassning in absurdum för all byggnation. Alla behöver inte besöka alla hus och bostäder.

Den stora vinsten för alla bostadssökande det är att de inte behöver flytta till ett trångt Stockholm utan får leva ett fint liv i en småstad. Jag är uppväxt på Hornsgatan i Stockholm och jag undrar ”vem fan vill bo där nu”. En skitig gata till skillnad mot 1955 då gick spårvagnarna på gatan och på innegårdarna blommade syrenbersåerna och där dracks det kaffe och samtalades. Det fanns inget varmvatten eller tvättmaskiner men trivsamt var det.

Tänk om börja planera för en inflyttning till Sveriges småstäder då kommer fler att må bra och färre få cancer, utbrändhet och andra stressrelaterade sjukdomar. Bryt inflyttningen till Stockholm och de utskällda 08orna är numera faktiskt helt och hållet folk från landsbygden eller utlandet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv