Om webbplatsen | Kontakt

Lets Dance inget för svenskar bojkotta den dåliga smaken!

Jag har vi några tillfällen E-postat och Twittrat med Lets Dance och via E-post får jag inga svar men via Twitter får jag åtminstone ett svar från programledaren. När man Twittrar så exponerar man ju sig för många och då tvingas de svara. Min ingång är att de skulle ha med lite gammeldans och folkdans men de vägrar kategoriskt. Jag uppmanar alla gammeldansare till bojkott mot detta program som inte är representativt för vårt samhälle.

Det vore faktiskt underhållande att se kändisarna dansa folkdans och gammeldans. Det är också viktigt att vi tillsammans med utländska danser även behåller och utvecklar våra svenska traditioner, Lets Dance uppfyller inte mina krav på svensk underhållning utan kan lika gärna sändas i utländska kanaler som jag också har tillgång till. Tråkigt att både TV4 och Svt har så litet intresse för våra egna svenska danser och helt prioriterar utländsk dans.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv