Om webbplatsen | Kontakt

Livet traskar på med mina små problem!

Så händer något som aldrig hänt mig förr, mina svaga 74 årsarmar lyckades igår dra av en bult i vänster framhjul på min bil. Hur kunde det gå till en åldrande gubbe lyckas knäcka det tyska stålet. Nu var det nog en kinesisk bult som VW monterat av kostnadsskäl. Reparationen blev inte idag utan veckolång väntan. Vilket kan vara bra för att undandra sig kinasmittan som härjar i vår huvudstad så nu blir det promenader runt huset och omgivningar istället för bilfärder till köpställen för att fylla det överfulla kylskåpet och frysboxen. När man ser tillbaka på sin början av jordelivet så är det stora förändringar drån det gamla huset på Hornsgatan över miljonprogrammet i Botkyrka. Sedan Huddinge och Karlshamn och Malmö åter till Huddinge. Arbetslivet satte full sprutt för att tillskansa sig lön som man kunde leva på och utveckla sin jordiska kapacitet. Tills nu då det handlar om att överleva i en datoriserad värld med alla möjligheter till kunskap och kul. Nu ligger katten Molly bredvid tangentbordet och spinner och jag leker fram den här texten som möjligtvis någon läser. Men jag har stimulerat min gamla hjärna till en text utan att ha dragit sönder någon bult eller textrad.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv