Om webbplatsen | Kontakt

Lokal istid över Huddinge?

Det är riktigt ruggigt år 2021 på 1960 talet tog jag mig ett dopp i lokala sjön den 24 april det var inte varmt i vattnet men ett dopp klarade en yngling av. Men i år verkar det vara otrevligt kallt utomhus även om vintern inte varit så betungande kall. Det här kan man spekulera mycket ikring men de gamle bönderna i Gävletrakten sa lärande ”vet du vad de gör i Hedesunda om det regnar -nej- dom låter det regna”. Idag hade hela vetenskapsakademin ställt upp och förklarat alla hot som nu pockar på vår enda glob. Ja det må vara som det vill men på ålderns höst vill man ha lite varmt om kinden inte ha snö när maj randas. Åren och vädret tuffar på och jag gör som i Hedesunda det är lugnast min Islandströja värmer bara jag tittar på mönstret.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv