Om webbplatsen | Kontakt

Lotta 41, Johanna 40!

Två kvinnor i sin bästa ålder, Lotta blir ihjälslagen av sin ”pojkvän” en man som tidigare dödat och sannolikt fullproppad med anabola steroider och annat skit. Han misshandlade henne till döds och hon var fullständigt massakrerade till oigenkännlighet enligt första polis på plats. Mannen ett monster som borde ha låsts in för länge sedan det är bara att hoppas på att den här typen av mänskligt slem blir riktigt rejält inlåsta och det bästa vore om de lämnade jordelivet.

Johanna kan misstänkas för att ha låtit döda sin man för att få ut försäkringspengar. Hon misstänks också för att låtit någon döda sina föräldrar. En lika tokig individ som den mannen som dödade Lotta fastän kvinna. Det är helt ofattbart hur man kan låta döda sina föräldrar och överlagt sin man. Nu är inte Johanna dömd utan bara misstänkt men i mina ögon luktar det här mord.

Konklusion av detta är att det finns många dårar i vår herres hage och tyvärr tar det en tid innan dåren i en person visar sig i ett förhållande.Fyrtioårsåldern verkar vara människans kris- eller lyckoålder, då händer något! De värsta dårarna, de som idkar våld de ska samhället gå hårt åt och avskilja från oss vanliga som möjligtvis brusar upp men inte slår.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv