Om webbplatsen | Kontakt

M och S res till Finland och Tyskland lär och ta ansvar!

Den polarisering som nu har ägt rum i EU valet innebär ett besvärligt läge för den som skall regera, detta oavsett det är borgare eller socialdemokrater. Jag tror att inget av partierna vill driva ut på yttersta höger- eller vänsterkanten. Det finns då bara en lösning och det är att M och S inleder en samverkan. Det har man gjort i Finland och Tyskland.

De flesta svenskarna finns i mitten och det är ansvarsfull politik att leva upp den typen av samhällsansvar. Det är exempelvis fullständigt oansvarigt av en politiker som Fridolin att börja driva lärarlöner. MP verkar vara helt ointresserade av pensionsfrågor och som pensionär äter jag hellre citroner än röstar på MP. En  FI representant som tidigare uttryckt att ”män är djur” kan man väl inte anse vara rumsren utan den retoriken är en slags fascism i mina ögon. Kan vi inte komma överens mellan könen så är mänskligheten illa ute.

Vi får väl hoppas att nykomlingarna på arenan sansar sig annars blir det inget bra för Sverige och särskilt inte för pensionärer.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv