Om webbplatsen | Kontakt

Mellan det gamla och nya året!

Vi som upplevt årsskiften i sjuttiofem år börjar bli lite blasè på detta stohej det blir mest dacapo. Men det är bra med lite omstart då och då men ju äldre man blir så är det mest den egna kroppen som sätter referensen. Nu mera är man glad för varje årsskifte man får överleva och det är ju kul att får se hur de fantastiska byggprojekten blir. Jag är mest spänd på förbifart Stockholm, hittills har jag med beundran följt omskapelsen av Kungens Kurva som de på ett smidigt och elegant sätt byggt upp utan att störa den omfattande trafiken. Jag får med beundran se Ingvar Kamprads IKEA varuhus som byggdes i slutet på 1950 talet då på en åkerlapp långt från Stockholm centrum idag är mitt i Storstaden. Jag hoppas att jag får åka i förbifarten innan min förbifart tar vid. Idag pågår diskussionerna om skadliga utsläpp från bilar och batterierna ersätter dieseloljan men deras tid är nog bara tillfälligt när vätgasen snart tar över där avgaserna blir vanligt vatten. Vätgas är ju den gas som skapat vårt Universum med solar och planeter så är det någon gud vi ska tillbedja så är det nog den heliga vätgasen. Den kryper sakta mot oss men genomslaget blir omkring 2030 då kör vi med vatten (vätgas) i tanken, den tekniken lärde mig min fysiklärare 1961 nu börjar den komma.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv