Om webbplatsen | Kontakt

Mer ”killerinstinct” i svenska försvaret!

Den gamla värnplikten och det snälla ärtsoppsberoende försvaret kan vi gräva ner. Den trista utvecklingen i världen med religiös terrorism kräver soldater av en mycket tuff kaliber. Jag tror att vi minst måste komma upp till USAs marinkår och gärna lite till när det gäller hårdhet, kallblodighet och killerinstinct.

Motståndare med relgiösa terroristmotiv kan man bara utlåna eller själv bli utplånad av. Här gäller det att var först på avtryckare och vara vältränad. De religiösa motståndarna är oftast fega när de är i underläge och religiösa monster när de är flera. Med andra ord de är fega som bevisligen skär halsen av helt oskyldiga. Den typen av motståndare ska bara vänta sig ett evigt mörker om vi har det rätta försvaret.

Jag vill inte betala skatt till det gamla ”ärtsoppeförsvaret” utan till något helt annat med mentalt på gränsen till det överbrutala starka soldater och den bästa utrustningen. Sluta med ärtsoppan på torsdagarna och ät tagtrådsnurrad spagetti med köttfärssås för att glömma det gamla försvaret. Allt annat kan vi ålägga scouterna!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv