Om webbplatsen | Kontakt

Miljöjesus!

Vi har fått en otäck debatt av olika ”miljöjesus” med en fundamentalistisk framtoning. De är emot dubbdäck fastän det går att få bort farliga partiklar på annat sätt. De gömmer sig i forskarleden för att försörja sig på anslag som används i nonsensprojekt. De är emot ekonomisk tillväxt och därmed vill föra oss tillbaka till ett fattig Sverige. Tyvärr medverkar media i deras taskspeleri.

Det går att kombinera ett kraftigt och framgångsrikt miljöarbete med dubbdäck på Hornsgatan och så stora projekt som ekonomisk tillväxt. Miljöforskningen måste bli mer seriös och anslagsfuskarna rensas ut, de stjäl pengar från den reella miljöforskningen och oss skattebetalare. Med ett klokt miljöarbete får vi både tillväxt och bättre miljö, det finns ingen motsats med de rätta lösningarna.

Exempelvis är att snart har all oljeeldning utbytt mot berg- eller luftvärme. En process som skapat enormt med nya kvalificerade jobb. Rörmokaren är numera en kvalificerad tekniker eller ingeniör. I Sverige har vi NIBE som säljer sina miljövänliga värmepumpar som reducerar utsläppen med kanske över 90 %. Det här talar man inte om utan det är dubbdäck och annat skit som miljöjesus i olika skepnader och former sprider sina irrläror om.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv