Om webbplatsen | Kontakt

Miljöneurotikerna!

Visst är det bra att vara engagerad men när man hör dessa unga fanatiker som mer tror på vad de säger än säger det som är sant och veteskapligt bevisat. En miljöneurotiker talar enormt forcerat och betonar särskilt det de vill framhäva som problem. Det jag inte gillar är att vetenskapen på det här området inte är pålitlig. Det finns ingen som vågar vara opponent. Så var det också i Hitlertyskland och i Sovjet, miljödebatten blir inte på en högstående nivå.

Ute i Nordsjön läcker det nu ut gas från en borrolycka motsvarande hundratusentals bilar. Samtidigt avstår någon från att tända grillen av miljöskäl, införa tränselskatt i Uppsala och korna får inte längre släppa sig. Ta debatten på allvar och se till  väsentligheter istället. Gå på tekniska högskolan och forska på nya bränslen istället.

Snart har ingen normal villaägare oljeuppvärmning utan använder bergvärme. En besparing på 100 % av energi från olja. Istället behövs det 20% från el som kanske kommer från vattenkraft eller el. En stor besparing också för den enskilde från 32000 kr per år till 6000 kr. Nu gäller det att få biltillverkarna att göra något smart med bränslet. Gick det med uppvärmning av småhus så måste det väl väl att göra något liknande med bilarna.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv