Om webbplatsen | Kontakt

Miljöpartiet ett hot mot miljön!

Jag hoppas verkligen att Stefan Löven inte lierar sig med miljöpartiet. De har inga riktiga förslag för att få en bra miljö worldwide utan ägnar sig mer åt någon form av svenskt självplågeri, där andra än de själva skall få ett helsike. Vill man vara miljövänlig då tar man till sig lösningar som ger effekt över hela världen. Att några få tar cykeln till jobbet framstår av miljöskäl som löjligt.

En person som kom hem från Dubai berättade att där har man tiofiliga motorvägar och bensinen kostar under två kronor litern. Här vill några miljöfanatiker höja bensinpriset till över 40 kr litern och stoppa förbifart Stockholm. Kom upp ur plaskdammen kära miljöbebbor, mogna och bli vuxna. Ni konsoliderar uttrycket ”den dumme svensken”.

Vill miljöpartisterna bra miljö på jordklotet jobba då på alternativa bränslen och vi vet att jordklotets hela energibehov täcks med en och en halv timmes solljus ”per år”. Börja med att tämja den kraftkällan innan ni kräver att alla börjar cykla av miljöskäl. Cykla är mycket bra av hälsoskäl men en löjligt nullitet av miljöskäl.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv