Om webbplatsen | Kontakt

Min hyllning till sjukvården!

Mycket av det jag skriver blir negativt eftersom omvärlden ser ut som den gör. Ett väl fungerande samhällsområde som jag kommit i kontakt med sedan min bypassoperation för 19 år sedan är sjukvården. Jag får för min del säga att vi har en fantastisk sjukvård i det här landet. Går en sjukdom att bota så blir den botad. Givetvis finns det klåpare i sjukvården också och det är viktigt att vi har höga krav på sjukvårdspersonalens utbildning och ser till att den vidmakthålles.

De gånger jag behövt anlita sjukvården har jag mötts av mycket kvalificerad personal och blivit väl bemött. Man måste hålla i minnet att en dag så kommer vi alla till den sjukdomen som inte går att bota och då ska man inte skylla på sjukvården utan det är livet som är sådant. Det är ingen sjukdom att dö utan man dör av en sjukdom eller skada. Många klagar på sjukvården men jag tror att de flesta som klagar är förtvivlade över sin sjukdom som inte går att bota och då får sjukvården lida för det.

Det sker misstag på sjukhus, i trafiken på jobbet och fritiden med flera platser. De skall givetvis minimeras men den mänskliga faktorn finns alltid där och den skall givetvis minimeras.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv