Om webbplatsen | Kontakt

Min sista DELL dator!

Nu när de snabba surfplattorna kommit inser jag att jag har en av de segaste datorerna på markanden. Det tar minst fem minuter att komma igång med en skrivning på ett dokument. En alldeles för lång tid i dagens datorvärld. De fina gamla märkena är inte så bra längre, jag läste att aceer nu är rankad som världsbäst på datorsidan. Så var det inte för några år sedan.

Det är helt nya aktörer med bra produkter, vem kunde tro att Samsung skulle ha världens bästa smarttelefoner för några år sedan. Problemet är att hänga med och spana av marknaden det är ju mer än ett heltidsjobb och vad är det man vill ha egentligen. Snabbhet är min prioritet det är inte säsrkilt kul att vänta i över fem minuter på att programmen skall veva runt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv