Om webbplatsen | Kontakt

Mina filmer fortfarande aktuella om alkoholinförseln, kameraövervakning och allmänna pensionen som är att jämställa med socialbidragsnormen!

Mina filmer på den här hemsidan har legat länge på den här sidan men de är fortfarande lika aktuella. Kameran är den bästa brottsuppklararen och finns i alldeles för liten omfattning i samhället. Det är väldigt enkelt att montera en kamera i bostaden som tar bilder och skickar dessa direkt till din dator eller mobil som epost innan brottslingen hinner slita ner kameran.

När det gäller den illegala alkoholinförseln så är det värre än när filmen togs och inget radikalt har gjorts. Tullen kämpar på med sina beslag i södra Sverige och polisen gör några insatser mot vodkabilarna men något radikalt orkar inte regeringen med. Alkoholinförselutredningen hade flera konstruktiva förslag som ligger och darrar i byrålådan. Maria Larsson har misslyckats med alkoholinförselfrågorna under sina mandatperioder.

Den allmänna pensionen är att jämföra med socialbidragsnormen och det skiljer bara någon tusenlapp i månaden efter skatt för den som jobbat hela livet (12 400 kr/mån)och slarvern (11 400 kr/mån inkl bostadsbidrag). Inbilla dig inte att du kan resa och upptäcka världen på den allmänna pensionen. Det finns också en åldersdiskriminering som i de flesta fall yttrar sig i bristande respekt för äldres kunskaper och erfarenhet.

Jag tror mina filmer kan ligga kvar på min hemsida eller youtube de närmaste trettio åren och fortfarande vara lika aktuella. Titta gärna på filmerna och säg emot mig om du kan!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv