Om webbplatsen | Kontakt

Minoriteternas förtryck!

Idag kan vi vräka ur oss vilka otidigheter som helst mot makthavare, offentliga tjänstemän, politiker, svenska kyrkan och vanliga svenska män. Detta medan vissa områden är lika förbjudna som den förbjudna staden i Kina var en gång. Jag har svårt att acceptera detta eftersom en skitstövel är en skitstövel oavsett religion, hudfärg, kön eller minoritet.

Skitstövlar finns inte bara bland makthavare, politiker, svenska kyrkan eller svenska medelålders män. De finns oavsett hudfärg, religion, kön, religion, eller annan minoritet. Men i Sverige blir media livrädda att skriva något så fort det är någon från en minoritet som beter sig som en skitstövel.

Idag var det ett program i P1 om judeförföljelser och konfrontationer i Malmö. Programledaren gick som i ett glashus och kunde lika gärna avstått från att sända programmet. Att det var konflikterna mellan religionerna i mellanöstern som flyttat till Malmö tonades ner och istället var det Malmöbor generellt som var bovarna.

Vi kommer aldrig att kunna lösa motsättningar om vi inte talar klartext. Vi skall hjälpa de utsatta och stjälpa skitstövlarna som förtrycker oavsett om de är invandrare eller inte. Den svenska modellen att sopa problem under mattan är vår största brist och det kommer att straffa de goda i Sverige oavsett de är en minoritet eller majoritet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv