Om webbplatsen | Kontakt

Misshandlade pensionär grovt och fick samtalsterapi som straff!

Man häpnar över straffet när ett gäng ungdomar misshandlar en pensionär grovt ock sparkar honom i huvudet. Som straff får de samtalsterapi och lite samhällstjänst. Den som skulle få ligisterna att utföra samhälltjänst visste knappt vad den hade för uppgift. Vad är det för myndighetsmähän som hanterar den här typen av grova brottslingar.

På min ungdomstid hade ett grabbgäng som misshandlat en åldring aldrig vågat visa sig ute ensamma. De hade fått spö och tvingats flytta från södermalm eller tillbringa all tid hemma hos mamma. De här grabbarna borde låsas in oavsett deras ålder, vi kan aldrig acceptera våld i det här landet.

Nu var det bara SD som ville något i i straffväg för den här händelsen och de kommer sannolikt att få en mängd av de röster 2 miljoner pensionärer komer att avge 2014. Vi måste göra något åt våldet i vårt samhälle och kräva nolltolerans. Att misshandla äldre måste alltid ge ett högre straff än eljest oavsett gärningsmannens ålder.

Vi behöver ett antivålds- och fredsmonument i varje svensk stad för att symbolisera vårt avstånd mot våld och de personer som utövar våld.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv