Om webbplatsen | Kontakt

Mitt vuxna liv har präglats av miljöförstöringen!

Det är nåt knas med miljön det har jag kännt i 52 år och vad det beror på börjar vetenskapen förstå nu. Det har tagit många år för de kloke att inse att något är åt helvete. Tänk alla bilar, flygplan och kaffepannor som startar mellan kl 0600-0900 det är mycket skit som kommer ut då. Jag minns min barndom med snö is och skidor sen kom massor med år då det inte fanns snö på gärdena. Då jag då väckte frågan då var den inte adekvat men nu äntligen när jag började tvivla då börjar den som hade rätt för tidigt och hade fel fått rätt i sin ickevetenskapliga bedömning. Visst har Miljöpartiet gått lite krokiga vägar men de börjar få rätt de med men deras metoder är inte särskilt begåvade. De vill hellre jävlas med folk än att få dem göra det miljövänligt. Vi står på höjden av civilisationen och det är då det är dags att göra något. Snart försvinner diesel och bensin som de stora förstörarna och redan 2030 drar det ihop sig. Jag kan backa ur detta 2030 är jag 84 år och passé men vi måste kämpa för våra barnbarn och deras barn intill sista andetaget. Nu tar vi tag i miljön tillsammans det är vår enda sanna religion för all mänsklighet och djurliv. Gudar och hans anhang dom skiter jag fullständigt i oavset vad de kallar sig.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv