Om webbplatsen | Kontakt

Mobbare inget annat än psykiskt sjuka personer!

Debatten om mobbning går vidare och jag har under min skoltid i mina klasser på 1950 och 1960 talet aldrig sett ett en mobbare. Vi var psykiskt starka och friska personer som respekterade varandra från 7 till 16 år. Det fanns någon enstaka störd elev på Maria skola på Södermalm i Stockholm på 1950 talet men eftersom han inte gick i min klass så gick den ”idioten” att undvika.

Det är min absoluta uppfattning att de som mobbar skall omhändertas och placeras i institution för att få hjälp för sin psykiska störning. Mig har dessa mobbare aldrig vågar sig på men jag har sett dem på mina arbetsplatser och de har då i vuxen ålder psykopatiska drag.

I skolan är det lärarnas förbannade skyldighet att anmäla och omedelbart avlägsna mobbare från den vanliga skolan. Som chef på en arbetsplats lär man sig snart vilka som har psykopatiska drag och de skall man särskilt hålla ögonen på speciellt i offentlig tjänst. Jag kan bara konstatera att det daltas med mobbare idag, in med dem på sluten institution för vård.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv