Om webbplatsen | Kontakt

Mobbing!

Barn är grymma mot varandra åtminstone en del. Det är inte bara i internatskolorna det förekommer mobbing och man kan kalla det nollning eller översitteri. Det är den utsatte som bestämmer när det skall övergå i brottslig verksamhet. Att bränna sina skolkamrater med ett strykjärn kan väl bara ett psykoffer göra. Det är ju så sjukt att den eleven inte hör hemma på en skola utan borde tvångsinskrivas på mentalsjukhus.

Sker mobbingen på den fina internatskolan då stängs den bara för några idioter betett sig. På vanliga skolor får idioterna gå kvar och mobboffret flytta till en annan skola. Hanteringen av mobbing på skolor visar på att skolan är på fel väg både när det gäller uppfostran och pedagogik. Det krävs ett nytänkande i skolan för att få den i tiden.

Vi har inte råd med att elever inte klarar skolan. Det är helt och hållet skolans fel. Dess ledning och lärare måste tänka om och bli mer kompetenta och mitt hopp står till de unga lärarna. För 25 år sedan var jag med på en skolresa och de lärarna jag såg då var rena skräckexemplaren på lärares ”låt gå” och att eleverna fick styra och ställa själva, det blev kaos.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv