Om webbplatsen | Kontakt

Mörka krafter utnyttjar tiggarna!

Utanför varenda butik i Sverige sitter det tiggare numera. Det är solklart för mig att någon placerar ut tiggarna och får procent på deras mycket utsatta situation. Hur skulle annars de kunna hitta alla butiker runt i Sverige. I Umeå konstateras att några av männen köpt bilar för sammantaget 200 000 det senaste halvåret. Det är ju självklart att det är dessa i mina ögon kriminella ”sutenörer” som drar hem de stora pengarna i sammanhanget medan den stackars tiggaren under 14 långa timmar frysande med bedjande blick får vädja om pengar från den ibland snälle svensken.

Tyvärr vägrar medierna att rapportera om de kriminella som utnyttjar tiggarna fastän de finns i Transportstyrelsens register som nya ägare av bilarna. Köpen kan kollas upp bakvägen då priserna på bilarna finns på säljsajter och inte tagits bort. Det handlar om människohandel visserligen blir tiggarna inte utnyttjade sexuellt men de har en ”sutenör” som profiterar på deras elände. Det här bryr sig inte det svenska samhället om och därmed beter de sig de ansvariga behöriga myndigheterna oansvarigt.

Det är dags att inleda spaning på det som nu händer i det här landet vi är med stormsteg på väg in i ett samhälle som ingen vill ha. Tyvärr vågar ingen ta i detta. Vakna, öppna blicken, tiggeriet är mycket värre än många tror och politiker förstår. Och det tycker jag är förbannat svagt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv