Om webbplatsen | Kontakt

Mynt och sedlar snart ett fall för Historiska museet!

Nu pågår utvecklingen av 5G med superfart och de som med en viss rätt kämpar för mynt och sedlar snart är en förbisprungen utdöende minoritet. Sedlar och mynt har passerat bäst-bäst-bästföredatum med bred marginal. Visst finns det en liten grupp som biter sig fast i mynt och sedlar men de är i en ålder att de är försvunna inom en tioårsperiod.

Nu kommer snabba mobiler med 5G och varför ska man då springa omkring med tunga mynt och sedlar i olika valörer. Det måste till utbildning av de äldre som inte vill vara med och de måste förstå att sedlar och mynt är en passerad historia. Den nya tekniken måste alla ta till sig och vara med på plan när världen förändras. Det är missriktad lojalitet att kämpa för delar och mynts bevarande.

I en framtid kan jag tänka mig att vi istället har några små delbara guldbitar som reservkapital. Kombinationen elektroniska betalningsmedel och guld ger optimal säkerhet. Dagens valutor är mycket osäkra kort och sedelbuntar blir snart bara en rolig nostalgisk historia.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv