Om webbplatsen | Kontakt

Nu är jag trött på borgarna i regeringen och i de Stockholm stad!

Visst är det bra med förnyelse i politiken men nu börjar den nuvarande regeringen och även styret i Stockholms stad bli otrevligt maktfullkomliga. Jag hoppas vi kan rösta ut dem till nästa val. Reinfeldt blir bara tråkigare och tråkigare. Vissa moderater och en i KDU är rent av åldringsfientliga som jag beskrev i gårdagen blogg.

Det är bara att hoppas på att S kan skapa ett bra gäng som kan ta över från tråkmånsarna. Det tog 50 år för S att bli lite stöddiga, för nuvarande regering tog det bara fem år. Ut med dem och in med något nytt och framtidsinriktat som kan skapa arbete. Jag blir bara så trött när jag ser Reinfeldt och kompani! Enda ljus punkten är Anders Borg i övrigt är det tråkigt! Den andra kloka, Nyamko Saboni har ju tyvärr lämnat regeringen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv