Om webbplatsen | Kontakt

Nu läggs tramsnyheterna undan när Melodifestivalen drar igång!

Årets i mina ögon sämsta underhållning drar nu igång och det är Melodifestivalen. Förr när jag var gift och det fanns bara en TV var jag hänvisad till den skiten varje lördag under vårvintern. Programmet har heller inte blivit bättre utan låtarna fullständigt ointressanta men omgivningen/förpackningen har blivit överdådig. Man kryddar en skitdålig meny men den ruttna musiken tränger igenom.

Som tur är har jag 60 andra kanaler och ingen musiksnedriktad hustru så jag slipper se skiten. Men då grottar nyheterna ner sig i Melodifestivalen med ointressanta artister och obegåvade konflikter och då blir det lugnt i rapporteringen kring obegåvade omorganisationer inom polisen och annat som knappast har i media att göra. Nu hör man istället att det är lugnt på artisthotellet på morgonen och andra nulliteter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv