Om webbplatsen | Kontakt

Nu styr 70-talisterna och 40-talisterna lämnat arenan!

Ett säkert tecken för dominansen är att de debatterar skilsmässor inträder i den åldern de är i nu. Risk- eller möjlighetszonen för denna livshändelse är som alltid beroende på hur man känner det som enskild part. Det är diskussioner om skilsmässor i de flesta kanalerna och argumenten visar inget nytt under solen. De flesta män ser på kärlek och vänskap mellan man och kvinna på helt olika sätt. Det är något som ligger i generna och kommer alltid att finnas det finns finns få undantag.

Mellan två män kan man bli ”dödspolare” för livet i vått och torrt det blir man aldrig med en kvinna. Det finns en mäktig sexuell kraft som är som en magnet vänder man på den så stöts man bort på den andra sidan fastnar man i varandra. Mellan kvinnor och män i förhållanden kan polen på den ena magneten vända och då stöts man bort från varandra. Det är oftast kvinnan som vänder magneten. Män och kvinnor kommer aldrig att bli lika i och har aldrig varit det och det gäller enbart i kärleksförhållanden.

En annan iakttagelse att 70 -talisterna styr är att vårdcentraler och myndigheter oftast styrs på den operativa sidan av den generationen. Jag tycker de gör det bra och är goda efterträdare till oss 40-talister, vare sig bättre eller sämre. Många kvinnor gör nu mycket bra ledarjobb. De har nått fram på egna meriter till skillnad av många bland 40-talisterna kvoterats in mer eller mindre. I övrigt är inget nytt under solen det finns alltid en ny generation som tar över.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv