Om webbplatsen | Kontakt

Nu vänder mörkret

Äntligen vänder mörkret mot ny grönska och sol, visserligen är det några perser kvar innan ljuset och värmen vinner. När det gäller Kinasmittan så har den muterat och nu kommer Engelska smittan med ett nytt smittomonster som utrotar oss fyrtiotalister. Märkligt att när England lämnar EU gemenskapen så kilar en svår smitta in och tvärstänger våra gränser. Jag blir förbannad när jag läser om obildade KD politiker gör utfall och vill avsätta socialminister Lena Hallengren. Jag tycker hon gör ett mycket bra jobb och är en av få politiker jag har stort förtroende för. Jag sitter i min TV soffa och jämför henne med stora politiker som Tage Erlander, Gösta Boman, för min del är hon den skickligaste vi har i dagens riksdagshus. En ung kvinna som ger järnet i en omöjlig fråga och som kan hålla ihop alla trådar, hon kommer att gå långt. Hennes opponent KD-isen har inte den kapaciteten hon bråkar med en gammal gubbe om ett tomtköp för egen vinning, ett tecken på dåligt omdöme. Dagens tredje ämne är dagens dåliga flygvapen och usla piloter som inte kan veja för ett vindkraftverk jag kan inte tycka annat än att dagens försvar inte är något vidare.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv