Om webbplatsen | Kontakt

Nu vill även vissa S politiker utöka RUT tjänsterna

Man kan enkelt konstatera att det är S och M som styr Sverige i praktiken. I fråga efter fråga så anpassar sig partierna till varandra i praktiken och småpartierna har blivit någon form av ”hangaround” utan inflytande men med lite gläfs. Striden mellan S och M är att betrakta som ett skådespel på hög nivå, det är marginella skillnader.

Det är ju tydligt att det är bara S och M som är regeringsdugliga i praktiken. De har kompetenta ministerkandidater och tillräcklig backup för att styra landet. Visst finns det en och annan karriärist och stolpskott i kretsen men så är det ju alltid. Kan Löfven frigöra sig från sina rådgivare och bli mer självständig så kan han bli riktigt bra.

Beträffande RUT och ROT så ligger de nya jobben där inte i att sänka ingångslönerna. Det är en helt annan arbetsmarknad nu när tillverkningsarbetarna är mycket begränsade i antal. Däremot finns det många som tjänar bra jobbar hårt som vill ha hjälp med ROT och RUT. Det är bättre att de högpresterande finns på jobbet och andra krattar trädgården och bygger uteplats.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv