Om webbplatsen | Kontakt

Ny regering 2014!

Ja nu har vi en ny regering och de kan nog inte ställa till så mycket eftersom de måste driva en borgerlig politik om de skall överleva. Svenska folket finns i mitten det visar valresultatet vi vill inte ha extrema vänster- och högerkrafter utan vårt kära ”lagom”. Ju äldre jag blir desto mer är jag förälskad i begreppet lagom i alal mina livsfrågor.

Jag tror de flesta av oss var less på tråkmånsen Reinfeldt som uträttat mycket han förnyade svensk politik men även stora delar av socialdemokratin som nu går in på ett mer ödmjukt spår. Men Reinfeldtdynastien visar tydligt att tesen en ny regering är som att ställa ut en ny staty, den skiner fint i solen men sedan kommer måsarna och skiter.

För min del är jag som pensionär mest intresserad av kultur- och demokratifrågorna. Där är Alice Bah Kuhnke ett bra ministerval hon har imponerat på mig när jag har deltagit i demokratiseminarier. Att hon bara varit medlem i Miljöpartiet tre dagar är mer meriterande än belastande.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv