Om webbplatsen | Kontakt

Nyamko Sabuni och Hillary Clinton!

Nyamko Sabuni och Hillary Clinton är två kvinnor i världsklass som måste komma tillbaka in i hetluften. Det är mycket snack om kvotering men de här kvinnorna behöver ingen kvotering de klarar sig på egna ben. Jag har sett många kvinnor som blir ledare bara för att det skall vara en kvinna. De som gapar högst över sin egen förträfflighet är oftast de som är odugligast både när det gäller kvinnor och män.

Nyamko Sabuni är en av mina favoriter i regeringen och jag hoppas verkligen att hon avgår av egen kraft. Man kan ju misstänka att hon blivit utfrusen vilket vore ett ödesstigert val av regeringen. Man kunde spåra nyanser av trots i hennes avskedstal som talar för det. Jag hoppas verkligen att Nyamko kommer tillbaka på något sätt i höga politiska befattningar, hon är begåvad, har integritet och vill något kanske för mycket för dagens slätstrukna politiker.

Hillary Clinton skulle anses för gammal i Sverige men i USA ser man förträffligheten i att blanda erfarenhet och ungdomlig framtidsanda. Ett vinnande koncept och vi får se vad som händet med Hillary Clinton om fyra år vid nästa presidentval. Det är ju världens tuffaste jobb att vara president i USA och det kräver en rejäl vilja för att ta itu med den utmaningen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv