Om webbplatsen | Kontakt

Orimliga förtalsdomar i Göteborg!

Småflickorna som förtalade en annan flicka får betala orimligt höga skadestånd. Viss är det för jäkligt att tjejerna betett sig på det här sättet men det är inte första gången unga flickor ger sig på varandra i de här åldrarna. De är otroligt grymma i sitt beteende inte med våld utan med ord som kan göra väldigt ont i själen för den utsatte. När man är gammal så fullkomligen skiter man i vad folk tycker.

Nu hade de här flickorna tillgång till internet och då blev konsekvenserna betydligt större. De begrep nog inte hur illa de gjorde och de skall självklart ha en rejäl uppsträckning men att förstöra hela deras framtid med skyhöga böter tycker inte jag är ansvarsfullt av den vuxna världen, lagstiftarna och rättsväsendet.

Flickorna behöver en lång samhällstjänst med att städa på sjukhus och hjälpa sjuka äldre så de begriper vad livet innebär. Varför får våldsbrottslingar så förhållandevis låga straff och skadestånd jämfört med förtal, det kan i alla fall inte jag begripa. Att sparka någon i huvudet ger lägre straff än att snacka skit om en person på internet. Vi ska ha stenhårda domar när det gäller våldsbrott men när det gäller skitsnack får domstolarna besinna sig.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv