Om webbplatsen | Kontakt

Oxveckorna är nära

Nu sjunger helgdagarna på sista versen den här julen och nyåret det innebär att allvaret börjar. Nu får vi brottas ett tag med influensan som är en opålitlig variant från Österlandet. Helst vill jag sikta in oss på framtiden och hur vi blir framgångsrika i hälsa, miljö och ekonomi. Det är egentligen inte mina frågor eftersom jag tillhör den del av de levande som snart ska dö men det hindrar inte mig från att lägga mig i sådär lagom. Vi har ju många stollar runt om på klotet som beter sig minst sagt annorlunda fastän de har blivit valda att leda. Under min tid har ekonomerna fått härska obehindrat och den tiden är nog snart förbi. Visst måste vi ha en bra ekonomi men inte utan en bra miljö och där har det fallerat. Vi har ju massor av bra miljövänlig power runt omkring oss. Titta bara ner i vattentunnan så har du mycket kraftfull vätgas i H2O. Det är för mig obegripligt att man pumpar upp skitig olja och fraktar runt jordklotet. Lika obegåvad är kärnkraften även om den är mer möjlig att hålla kontroll över. Kommande generationer har mycket att ta tag i och utveckla i ett hållbart samhälle. 1950 talets samhällen har präglat oss under 70 år och det är dags att lägga det till handlingarna. Generationer kommer och går min har snart gjort sitt och nu kommer nästa unga generation och jag tror de har fått med sig kloka tankar kring miljö och krig. Utbildning får säkert ett annat system än dagens primitiva upplägg, idag har man hela världens kunskap i sin dator på köksbordet och det gäller att kunna hitta guldkornen genom att vaska datorns information. Utbildning år 2040 är något helt annat än 1950 talets universitet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv