Om webbplatsen | Kontakt

PK

PK lär betyda politiskt korrekt och det i sin tur innebär att man konsekvent
gömmer besvärliga sanningar i mer eller mindre nyuppfunna obegripliga ord. De nya orden ersätter mer tydliga ord som verkligen beskriver beteenden. Exempelvis, utåtriktat beteenden betyder: ”skitstövlar som slår folk på käften, stjäl och förstör” i varierande omfattning som även kan sluta med mord eller mycket omfattande skadegörelse.

Personligen kan jag bara ogilla detta fega och förljugna sätt att uttrycka sig. Sannolikt sopar PK alla sopor under mattorna hemma för då syns de inte. Men när mattan blir som en gropig stig beroende på all skit under den då är hela huset sjukt. Förr kallades det skenhelighet och var ett fult icke önskvärt beteende men nu är det PK. Ett hyckleri som folk inte går på längre

Glädjande nog verkar PK vara på väg ut eftersom folk genomskådat ordakrobatin. PK har dessvärre inneburit att missnöjespartier och missnöjespolitiker valts och är snart inne i majoritet. Vi måste vara tydliga en bra människa är hederlig, hjälpsam, hatar våld och gör rätt för sig. Den som beter sig är en skitstövel, tjuv, våldsbrottsling mm. och kan med fördel benämnas det de är som drägg, degos, slem mm. mm. givetvis oavsett varifrån vederbörande har sitt ursprung.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv