Om webbplatsen | Kontakt

På morfars och farfars tid!

Ja det var på min tid då hörde man aldrig ett könsord i media, inte ens i de med dagens ögon oskyldiga mycket pryda porrtidningarna Piff kunde man läsa könsord eller samlagsord. Det ansågs väldigt obildat att uttrycka sig på det sättet. Idag är det vardagsmat i radio och TV med dessa ord. Jag kan väl tåla dessa men de väcker anstöt.

Skulle man idag använda de ord som på min tid var normalord för färgade och minoriteter så kan man bli föremål för brottsutredning. Jag tycker att de könsord som idag används i media för att få egen egoistisk publicitet kan väcka lika stor anstöt hos vissa människor som vissa ord för färgade väcker anstöt hos dessa.

Överanvändningen av könsord i media visar helt enkelt på omogenhet hos de som deltar och även som hos programledare/producenter. Jag tycker det börjar bli larvigt med alla könsord i radio TV.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv